Zitten er bijzondere waterplanten in de Groene heuvels?

Donderdag 23 februari 2017 is er een lezing over waterplanten in de Groene Heuvels en het verzoek om onze hulp bij het inventariseren daarvan. Een groep vrijwilligers heeft de planten rond onze duikplas geïnventariseerd en wil ook graag weten welke planten er in de plas zelf zitten. Ze hebben ons (via Margot) gevraagd of we daar bij willen helpen. Een leuk project dat goed bij onze vereniging past en je hoeft absoluut geen bioloog te zijn om mee te kunnen doen. Bij het onderzoek is ook een PhD student betrokken die de planten in al meer dan 50 plassen heeft onderzocht.

Donderdag wordt er op de foto/film avond van de Wageningse Watervrienden meer verteld door de groep die de inventarisatie van de planten ronde de plas heeft uitgevoerd. Aanvang is om 20:30, na de conditietraining.

Kom naar de donderdagavond naar het zwembad!

Meer informatie bij Margot

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.