Facebookpagina duikvereniging Wageningen (WOWV)

Sinds enkele maanden heeft de WOWV een nieuwe Facebookpagina, wellicht hebben jullie deze al eens bezocht. Het doel van deze pagina is voor communicatie binnen de vereniging, maar vooral ook naar mensen buiten de vereniging om te laten zien wat voor een vereniging we zijn en welke activiteiten we organiseren. We willen hiermee vooral nieuwe leden trekken. Mocht je een leuk bericht of foto’s hebben voor de facebookpagina dat leuk is voor mensen binnen de vereniging als daar buiten, dan kan deze geplaatst worden op facebook. Bijvoorbeeld over een mooie duik die je hebt gemaakt, liefst voorzien van enkele foto’s of heb je een goede tip voor een mooie duikstek? Leuke berichten zijn dus altijd welkom. Voorlopig worden de berichten geplaatst na goedkeuring van de PR commissie om een beetje regie te hebben op wat op de facebookpagina komt en om vooral de uitstraling naar buiten goed te laten lopen. Mocht je een bericht hebben dat vooral voor leden interessant is, kan dit bericht ook altijd via de website of via Whats app worden gedeeld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.