Geslaagden cursus onderwaterfotografie

Met veel enthousiasme is afgelopen maanden bij de Wageningse Onderwatervrienden de IADS/IDD onderwaterfotografie cursus georganiseerd, met Steven Groot als instructeur. De cursus is door acht leden gevolgd en allen zijn geslaagd (zie foto). Het enthousiasme was zo groot dat we inmiddels de WOWV Onderwaterfotografie club hebben gestart. De bedoeling is om elke maand een OW-fotografieduik te gaan maken.

Onderschrift bij de foto: Gelaagden voor de IADS/IDD cursus Onderwaterfotografie bij de Wageningse Onderwatervrienden. Staand (vlnr): Nadine Rijsdijk, Arjan Lamakers, Wim van Bijsterveldt, José van Bijsterveldt, Ruud Botden, Steven Groot (instructeur); hurkend (vlnr): Rita de Raaf, Jan-Daniël Houthuijzen en Steef van Oers. Foto door Wim Oudsen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.